Povestea piraților

De: Boti

Încă din momentul sosirii, locuitorii căsuței nr.  5 au început o călătorie de poveste. Cadrul a fost creat special în cadrul discuțiilor de seară, ca într-o navă cu trei catarge și cu un echipaj de pirați la bord.

Din prima zi au avut norocul să descopere o insulă acoperită de pădure virgină. Se aflau într-o zonă total necunoscută, neștiind nici măcar bazele necesare navigației. În orice caz, ne-au spus că s-au simțit bine.

A doua zi au ajuns la o altă insulă necunoscută, zonă vulcanică. Ne-au povestit despre activitățile care le-au încercat curajul în aceea zi.

Nici a treia zi nu s-a încheiat fără explorarea unui loc deosebit. A fost identificată o insulă ghețar plutitor unde au întâlnit câțiva cercetători științifici cărora ce-au dezvăluit lucrurile și abilitățile lor pe care le-au descoperit în timpul taberei. În ziua respectivă a avut loc o mare adunare în vederea stabilirii zonelor ce ar trebui cucerite în viitor.

A patra zi echipa de bord nu numai că a găsit o nouă insulă, ci a și cucerit o navă, întărind astfel spiritul de echipă. Nava inamică a fost mai întâi bombardată, iar apoi s-a sărbătorit cucerirea navei prin aruncarea boabelor de fasole la țintă și consumând apa victoriei. Insula descoperită în acea zi a fost insula naufragiaților, astfel că, au fost nevoiți din nou să-și dovedească curajului: curajul personal sau al celorlalți membri ai echipei.

În a cincea zi s-a întâmplat ceva foarte special. S-au întâlnit cu fantasma Charlie și s-au cam speriat. Însă au aflat că Charlie este un spirit blând care le îndeplinește dorințele. În Insulele lui Charlie au aflat despre faptele bune înfăptuite de acesta pe timpul taberei și au avut posibilitatea să-i adreseze o dorință legată de tabără.

În sfârși, în cea de-a șasea zi au ajuns la insula mult căutată: Insula Fotbal și au povestit despre golurile înscrise în zilele de tabără și despre oportunitățile de marcare la poartă. Și nu a fost vorba doar de goluri ci și de toate celelate succese avute până acum.

Atunci când am scris aceste rânduri pirații dormeau de-a binelea pentru a fi pregătiți pentru ziua cea mare când vor cuceri Insula Comorilor. Împreună, cu prietenie și curaj sunt gata să dea piept cu orice obstacol sau provocare apărută în cale.

Szólj hozzá!